Hastigheder 2019

  • Updated
  • Posted in Nyheder

Hastigheder 2019

KOMMER I 2019:

Internet med en hastighed på 30/30 Mbit/s.

I modsætning til den forrige internethastighed, så har denne hastighed på 30/30 Mbit/s. en meget hurtigere uploadhastighed, hvilket gør denne perfekt for husstande, der uploader videoer på Youtube eller uploader datatunge filer på nettet.

Internet med en hastighed på 50/50 Mbit/s.

Med denne internethastighed på 50/50 Mbit/s. har man for alvor hurtigt internet, og derfor er denne hastighed perfekt til familier, der kan lide at streame i allerhøjeste kvalitet samt eventuelt game mod vennerne.

Internet med en hastighed på 75/75 Mbit/s.

En internethastighed på 75/75 Mbit/s. er noget af det allerhurtigste en normal, dansk husstand kan modtage. Med denne forbindelse bliver ventetider endnu lavere, og du har ingen problemer med at streame Netflix i 4K-kvalitet. Derudover er upload-hastigheden enorm høj, og du kan derfor uden problemer uploade kæmpe filer i skyen.

Erhvervsforbindelser: Op til 500/500 Mbit/s.

I en virksomhed er der typisk langt flere personer, der skal bruge internettet end i en normal husstand, og ergo skal der bruges langt hurtigere hastigheder, og derfor er denne forbindelse perfekt til virksomheder i alle størrelser.

Denne tekst er udarbejdet i samarbejde med Samlino.dk. Hvilket internet kan jeg få? Svaret på dette og meget mere kan du finde på Samlino.dk.